maanantai 27. elokuuta 2012

Vauvan peittoOlen joskus säästänyt anoppilasta tällaisen ihanan vihreän pussilakanan, josta nyt innostuin ompelemaan vauvan peiton. Pussilakana oli tahraton ja ihanan pehmeä, joten se on paras mahdollinen vauvanpeittokangas. Peitto oli ystävälleni, jonka mukavia vauvajuhlia tänään vietettiin :) Ohjelmassa oli myös perinteinen mahakakku ja kipsimaha sekä Amerikasta kotiutuneen ystävän järjestämiä ainakin minulle uusia leikkejä.

Peiton pitsi on ihan kaupasta ostettu ja ompelin kylkeen pitkästä aikaa Kesätuulia-merkin. Peitto sopii hyvin vaunuihin ja tytön kasvaessa mahdollisesti nukkeleikkeihin. Se mikä tästä peitosta tekee esittelemisen arvoisen, on että aplikoin tai tikkasin peiton ensimmäistä kertaa käsin. Mutta tein sen hillitysti ja huomaamattomasti, siitä pari alakuvaa. Näin sisällä täytteenä oleva pinnasuoja pysyy paikallaan myös pesussa. Aplikoidessa mieleen palasi, kuinka hauskaa kirjonta onkaan! Ja tämä peitto kannattaa kierrätystä, niinkuin minäkin! Eli kaikkea ei kannata heittää pois, eikä aina kannata ostaa uutta, edes lahjaksi :)
3 kommenttia:

 1. Aivan mahtava kokonaisuutena ja pieniksi paloiksi koottuina ideoina <3
  <3 : rea

  VastaaPoista
 2. Kiva retro peitto. Mistä olet tilannut Kesätuulia-merkkisi?

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kehuista! Innostuin käsin tikkauksesta niin, että haluaisin vihdoin ommella lasten tilkkutäkit, joihin olen jo parin vuoden ajan kerännyt kankaita. Aikaa ei vain tahdo löytyä sille hommalle. Kesätuuliamerkit olen tilannut nettikaupasta, josta päiväkotilasten vanhemmat tilaavat niminauhat vaatteisiin: http://www.euroteam.fi/ , eivät olleet mielestäni kovinkaan kalliita :)

  VastaaPoista