maanantai 25. kesäkuuta 2012

Nuken sängyn uudet peitteet

Vanhat peitteet:


Sängyn hauska runko:Tyttärellä oli kesäkuussa nimpparit ja löysin kirpparilta aivan valloittavan ihanan sängyn, mutta siinä oli  hieman runsaat kankaat ja päätin tehdä siitä oman näköisen. Olipa siis kerran kirpparisänky, joka sai uuden ilmeen :) 
Ajattelin, että sängyllä olisi helpompi leikkiä nukeilla, jos sivusta edes näkee sisään. Sängyn päätyihin ompelin samaa pitsiä, jota löytyy peitosta ja tyynystä. Tytär oli innoissaan projektissa mukana ja sanoikin sänkyä kuvatessa: "Minä teltan haluan!" Eli katsotaan josko kirpputorin kankaita ei saakaan heittää pois, tai sitten projekti jatkuu vielä uuden teltan ompelemisella. Mutta yksinkertaisella ompelulla saa jo paljon aikaan :)

Tässä vielä aikaisemmin tekemiäni nuken peittoja. Muumipeiton virkkasin jo esikoistani odottaessani. Sydänpeiton virkkasin sisaren tyttären nuken leikkeihin jo ehkä kymmenen vuotta sitten ja tilkkupeitot ompeli joskus jämäkankaista. Toiseen innostuin kokeilemaan grazy quilt- tekniikkaa, jossa ommellaan eri kokoisia paloja yhteen ja leikataan lopulta reunat siisteiksi. Tilkkutyöt on aina hauskoja, vaikka lopputulos päätyisikin vain nuken leikkeihin :)1 kommentti:

  1. Aivan mahtava sänky!!! Mistä kirpparilta ja millä hintaa? Mä olen ihan erikoistunut noiden kirppisjuttujen tuunaamiseen lapsille leluiksi. Onko sänky ihan rautaa tms? Tosi hieno!

    Mun blogissa ihanat nukenrattaat/vaunut, jotka ostin myös tyttärellemme kirpparilta. Käy kurkkaamassa!

    www.neulanhaltija.blogspot.com

    VastaaPoista