keskiviikko 17. elokuuta 2011

Herkkumuffinsseja


Kesä on melkein mennyt, mutta tässä ihanat kesäherkut puutarhapöydälle juhliin tai vaikka leikkimökkiin kattausta koristamaan. Nämä ovat superherkullisia, mutta suklaan ystävänä olen jäänyt kaipaamaan tumman ruskeaa puuvillalankaa. Eli jos joku tietää mistä saa (esim. nettikauppa), niin kommenttia kiitos :) Myös nonparelleja perinteisen värisenä en ole löytänyt, valkoisiin olisi ollut mukava saada värikkäät pötköhelmet koristeeksi. Mutta näihin ihanan muheisiin kreemimuffinsseihin vaaleanpunaiset sopivat hyvin. Reseptinä vain puolipylväät ja päivän hiljainen hetki :)

3 kommenttia:

  1. Hienoja ja tosi nätti tarjotinkin :)

    VastaaPoista
  2. Hienoja! Oletko tehnyt omasta päästä vai löytyykö näihin jostain ohjeita? Olen ajatellut tehdä jotain tuollaisia tutuille lapsille, jotka on juuri siinä iässä, että leikkikeittiö rules. Leivonnaisten lisäksi voisi sitten tehdä vaikka paistetun munan ym. :D

    VastaaPoista
  3. Heippa! Ihan ilman ohjetta itse olen kaikki nämä keksinyt ja virkannut kokeilemalla. Katsopa kaikki virkkaamani ruoat kohdasta leikkiruokia. Siellä myös paistettu kananmuna ja nukkekodin ruokia cernit-massassa ym. Nyt olen virkkaamassa sieniä :)

    VastaaPoista